Tilaa Sampo keikalle

Äkillinen päähänpisto synnytti Hullun Polkasun

Kauppiaanhommat on monenmuotoiset. Olen tehnyt varmana satoja erikokoisia tapahtumia Zumban Sm-kisoista rokkikonsertteihin. On väännetty hullunhauskoja juttuja ja osa toiminut osa ei. Hullujen tapahtumien lisäksi Jounin Kauppa on tunnetty Ylläs-Huipulla tuulee ohjelmasta ja olenhan mie osallistunut myös Hjallis Harkimon Diili ohjelmaankin. Meät on myös tunnettu Somesta, tarkemmin sanottuna Facebookista ja siellä minun erikoisista tempauksista. 

Näiden kaikkien hullutusten takia minua on pyydetty kouluille, yrityksille ja yhteisölle puhumaan. Miten Jounin Kauppa sai kasvot ja miten kaikki tapahtui? Ja miten kouluja käymätön kaveri, jolla on keskittymisvaikeuksia on saanut tämän ilmiön aikaseksi.

Tänä vuonna olen heittänyt keikkaa pitkin Suomea ja siitä onkin tullu mulle sivuhomma. Minua saapi kysyä keikoille jos tuntuu, että tarina kiinnostaa.

Minhuun voipi ottaa yhteyttä sampo.kaulanen@gmail.com

Referensseinä voin heittää tähän mm. Ohjelmat joissa olen ollu mukana (Diili, 2xHuipulla Tuulee), viimevuonna tuli lapin vuoden nuoriyrittäjä palkinto, taivas+helvettikirja 2 osassa, Sometarinoita Suomessa kirjassa, Kultainen Venla-ehdokas esiintyjänä, SomeAwars voitto The Somena ja vuoden Someilmiö 2014. Tämän lisäksi meiän kauppa oli "vihrein" kun se valmistui. Kauppa oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. 

Keikan lisäksi mie tarjoan paikanpäällä sometusta tapahtumasta! =) 

Ai niin! Ja nyt olhaan jopa Prismaa suositumpi Fasessa! Liikevaihossa on vielä joku miljardi kirittävää, mutta mikäänhän ei ole mahdotonta?!

(ps.en ole ees kauhean kallis.)